Websitelight is een websiteplatform, waar je een WordPress website of webshop kunt afnemen. Doordat wij een light platform hebben ingericht kunnen we de prijzen ook light houden. Het verschil zit met name in geautomatiseerd updaten van alle benodigde plugins en themas. Het voordeel is dat je die dus niet hoeft bij te houden; dat doen wij. Minder doen en minder betalen, een goede combi toch?

Hummingbird caching

websitelight alphen aan den rijn wordpress

Een standaard oplossing voor het legen van de caching/geheugen van je website.  Deze plugin zorgt ervoor dat de pagina's worden opgebouwd in de cache van de server en browser. Hierdoor wordt de website sneller. 

Snelheid een belangrijke SEO factor voor Google en andere zoekmachines. Er zijn verschillende plugins die je kunnen helpen de performance van je WordPress site te verbeteren. Een plugin die is uitgerust met caching tools en compressie om de onderdelen van je website sneller te laten laden. De plugin scant je website en zoekt de bestanden die de website  vertragen.

Over Hummingbird


Hummingbird biedt je de mogelijkheid om de laadpositie van je bestanden aan te passen en gebruik te maken van minification en bestandssamenvoeging om de performance te optimaliseren. In de plugin kun je instellen of je full-page of browser caching wilt, jij kunt zelf bepalen welke pagina wel of niet gecached moet worden.

De plugin biedt ingebouwde Cloudflare integratie. Dat betekent dat je hem ook kunt gebruiken voor het beheren van je Cloudflare browser cache settings! Het enige dat je hoeft te doen is je Cloudflare API details toevoegen en je kunt aan de slag met configureren.

De functies

 1. 1
  Asset optimization: Positioneer, minify en combineer bestanden voor betere resultaten.
 2. 2
  GZIP compressie: Supersnelle HTML, JavaScript en stylesheet transfers.
 3. 3
  Rapportages: Pro tips om te zorgen dat je WordPress site super snel wordt
 4. 4
  Caching suite: Zorg dat pagina’s sneller laden met full-page, Gravatar en browser caching tools.