Websitelight is een websiteplatform, waar je een WordPress website of webshop kunt afnemen. Doordat wij een light platform hebben ingericht kunnen we de prijzen ook light houden. Het verschil zit met name in geautomatiseerd updaten van alle benodigde plugins en themas. Het voordeel is dat je die dus niet hoeft bij te houden; dat doen wij. Minder doen en minder betalen, een goede combi toch?

Smartcrawl Pro

websitelight alphen aan den rijn wordpress

Dit is een plugin die je begeleid bij het instellen van SEO voor je website. Dit is een premium plugin. Voor deze functies bij Yoast dien je de betaalde versie af te nemen. 

Deze plugin laat precies zien wat je dient te doen om je websitepagina vindbaar te krijgen. Precies de juiste lengte van header, titel, meta. Het percentage dat een zoekwoord in je tekst terugkomt. Is je tekst leesbaar? Je wordt volledig aan de hand genomen. Deze plugin is in het engels.

Naast de juiste metagegevens kun je met deze plugin ook de Titel en metatekst voor Facebook, per bericht aanmaken. Ook een afbeelding per pagina speciaal voor Facebook kun je hierin kwijt. Lees meer hierover op deze pagina.