Websitelight is een websiteplatform, waar je een WordPress website of webshop kunt afnemen. Doordat wij een light platform hebben ingericht kunnen we de prijzen ook light houden. Het verschil zit met name in geautomatiseerd updaten van alle benodigde plugins en themas. Het voordeel is dat je die dus niet hoeft bij te houden; dat doen wij. Minder doen en minder betalen, een goede combi toch?

Themas

Alleen voor het basiclevel zijn er 25 thema's beschikbaar. Deze kun je gebruiken voor het bouwen van je site. In de loop der tijd zullen we meer thema's toevoegen.  De themas die aangeboden worden zijn ontwikkeld door de bekende templateontwikkelaars, ze worden geupdate en verder ontwikkeld. Dat is dus een fijn gevoel. Je kunt elk thema inrichten via de "customizer"in WordPress. Hier upload je je logo + favicon, je geeft kleuren aan. Welke widgets in de site komen. Je kunt bij de menu's; en je geeft aan welke menu's gebruikt worden.

Met de elementor (free)-toepassing kun je door middel van Drag&Drop je site aanpassen. Met elementor heb je letterlijk ontelbare themas onder de knoppen.  Wil je een licentie voor elementor? Dat kan voor 39,00 per jaar. (later bestelbaar)
Alle themas (en plugins en wordpress zelf uiteraard) worden door ons geupdate. Daar heb je dus geen omkijken naar. 

Voor het pro- en shoplevel kan ik ook Thrivethemes voor je inzetten. Deze pagebuilder is net als elementor gericht op conversie. Thrivethemes is een pagebuilder, met weer eigen specialiteiten. Zoals het verzamelen van leads middels Thrive Leads. Of reviews middels Thrive Ovation. Bekijk alle producten op de site van Thrivethemes. We kunnen alle producten in je site laten werken.

[wu_pricing_table]